×
Home Nieuws Livescore

Rafael van der Vaart reageert eindelijk op Studio Voetbal commotie - en zijn antwoord zal je verbazen!

Rafael van der Vaart reageert eindelijk op Studio Voetbal commotie - en zijn antwoord zal je verbazen!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 14 augustus 2023 21:12 uur

Rafael van der Vaart heeft eindelijk gereageerd op de ophef die is ontstaan na de uitzending van Studio Voetbal. Hij beschrijft het als 'een maandag die anders verliep dan normaal', zo'n 24 uur later.

Van der Vaart was te gast bij Studio Voetbal en raakte voortdurend in conflict met zijn tafelgenoot Pierre van Hooijdonk, die zelf ook veel kritiek kreeg na zijn uitspraken over Maurice Steijn. "Het was een maandag die anders verliep dan normaal, laten we het zo zeggen", reageert Van der Vaart 'de dag erna' bij Rondo.

"Het is niet helemaal vlekkeloos verlopen", gaat hij verder. "Ik vond het prima, want ik hou van discussie. Dat vind ik geen probleem. Maar het was een beetje onrustig vandaag."

Van der Vaart wil de incidenten met Van Hooijdonk niet te groot maken. "Ik heb geen ruzie met Pierre, maar het liep een beetje uit de hand. Ik vind wel dat Studio Voetbal dat af en toe nodig heeft. Daar heb ik helemaal geen probleem mee. Maar je merkte vandaag dat mensen daar anders over dachten."

Vervolgens werd Van der Vaart een feesttoeter in handen gedrukt door Youri Mulder. "Raf, misschien kun je hier even op blazen", knipoogde Mulder, verwijzend naar de vraag van Van Hooijdonk of Van der Vaart gedronken had. Van der Vaart liet zich niet kennen en blies erop. "Pierre en ik kunnen fantastisch samenwerken", voegt hij eraan toe.