×
Home Nieuws Livescore

Van Nistelrooij: Simons klaar voor Real Madrid-avontuur!

Van Nistelrooij: Simons klaar voor Real Madrid-avontuur!
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 22 december 2023 08:32 uur

Nederlandse voetballegende Ruud van Nistelrooij heeft zijn bewondering voor de jonge voetballer Xavi Simons niet onder stoelen of banken gestoken. Na een jaar als trainer van PSV te hebben samengewerkt met Simons, is Van Nistelrooij ervan overtuigd dat de talentvolle speler zijn plek verdient bij Real Madrid.

Van Nistelrooij, die zelf jarenlang furore maakte als spits bij topclubs als Manchester United en Real Madrid, heeft een scherp oog voor talent. Hij herkent in Simons een unieke combinatie van technische vaardigheden, tactisch inzicht en een ongekende drive om te slagen op het hoogste niveau.

"Xavi Simons is een buitengewoon getalenteerde voetballer", verklaarde Van Nistelrooij in een exclusief interview. "Hij heeft een natuurlijk gevoel voor het spel en zijn techniek is van wereldklasse. Ik ben ervan overtuigd dat hij klaar is voor de volgende stap in zijn carrière en dat is spelen voor Real Madrid."

De voormalig PSV-trainer benadrukte dat Simons niet alleen over de juiste voetbalkwaliteiten beschikt, maar ook mentaal sterk is. "Hij heeft een ongelooflijke volwassenheid voor zijn leeftijd en is altijd bereid om hard te werken. Dat zijn eigenschappen die van onschatbare waarde zijn in het moderne voetbal."

Hoewel Simons momenteel nog speelt voor Paris Saint-Germain, is Van Nistelrooij ervan overtuigd dat een transfer naar Real Madrid slechts een kwestie van tijd is. "Real Madrid is een club die altijd op zoek is naar de beste talenten en Xavi Simons past perfect in dat plaatje. Ik zou niet verbaasd zijn als hij binnenkort het witte shirt van Real Madrid draagt."

Met de steun van een voetbalgrootheid als Ruud van Nistelrooij lijkt de weg naar succes voor Xavi Simons geplaveid te zijn. Het is slechts een kwestie van tijd voordat de jonge Nederlander zijn stempel zal drukken op het internationale voetbalpodium.