×
Home Nieuws Livescore

"Feyenoorder Mats Wieffer in crisis: 'Ik ben de weg kwijt en het is gewoon niet goed genoeg'"

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 14 augustus 2023 20:36 uur

Feyenoorder Mats Wieffer heeft na zijn optreden tegen Fortuna Sittard zijn zelfkritische kant laten zien tijdens een gesprek met ESPN. Ook tegenover de NOS steekt de middenvelder de hand in eigen boezem. "Ik ben een beetje de weg kwijt. Het is gewoon niet goed genoeg", aldus Wieffer.

Verslaggever Jeroen Grueter merkt op dat de international 'onherkenbaar' is. De middenvelder erkent dat hij op dit moment niet helemaal zichzelf is. "De positie is iets anders en het is soms moeilijk om de juiste ruimte te vinden, maar dat is geen excuus. Ook met de bal aan mijn voet maak ik veel fouten, en dat heeft niets te maken met de positie. In de tweede helft ging het iets beter, maar het was gewoon niet goed genoeg."

Op de vraag of hij nu aan zichzelf twijfelt, antwoordt de Feyenoorder ontkennend. "Ik twijfel niet aan mijn capaciteiten, maar ik zit er wel mee. Het is menselijk om na een mindere wedstrijd teleurgesteld te zijn. Tegen PSV was het ook niet goed en ik ben iemand die dat persoonlijk aantrekt. Maar ik heb er ook vaak met mijn teamgenoten over gesproken, dat ik me daar sneller overheen moet zetten. In de tweede helft heb ik wel goed gespeeld, denk ik. Dat is voor mij een positief punt, maar er moet gewoon iets veranderen."