×
Home Nieuws Livescore

Transfergeruchten rondom Anwar El Ghazi: Eredivisieclubs en buitenlandse interesse strijden om zijn handtekening!

Transfergeruchten rondom Anwar El Ghazi: Eredivisieclubs en buitenlandse interesse strijden om zijn handtekening!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 14 augustus 2023 20:00 uur

Anwar El Ghazi, de getalenteerde aanvaller van PSV, staat in de belangstelling van zowel Eredivisie-clubs als buitenlandse clubs, zo meldt Voetbal International. Ondanks dat hij op de transferlijst is gezet, lijkt trainer Peter Bosz hem niet per se te willen laten gaan.

Verschillende Nederlandse clubs hebben interesse getoond in El Ghazi, volgens VI. Ook Olympiakos, de Griekse topclub die goede kansen heeft om de groepsfase van de Europa League te bereiken, heeft interesse getoond. Eerder werd Besiktas ook al genoemd door De Telegraaf.

Hoewel PSV hem te koop heeft gezet, laat trainer Peter Bosz voorafgaand aan de Champions League-return tegen Sturm Graz niet doorschemeren dat hij El Ghazi liever kwijt dan rijk is. "Ik heb aan het begin van het seizoen met Anwar gesproken", citeert De Telegraaf. "Ik heb hem verteld dat als hij blijft trainen zoals hij nu doet, ik er absoluut geen probleem mee heb als hij bij ons blijft."

El Ghazi, 28 jaar oud, speelt pas één seizoen voor PSV, dat hem in de zomer van 2022 voor tweeënhalf miljoen euro overnam van Aston Villa. Nu wordt er verwacht dat hij ongeveer twee miljoen euro kan opleveren. De voormalige speler van Sparta, Ajax, Lille OSC en Everton heeft nog twee jaar contract in Eindhoven.

Peter Bosz over de situatie van El Ghazi: "Ik heb aan het begin van het seizoen met Anwar gesproken. Ik heb hem verteld dat als hij blijft trainen zoals hij nu doet, ik er absoluut geen probleem mee heb als hij bij ons blijft."