×
Home Nieuws Livescore

Trainer Ilzer blijft strijdbaar na harde nederlaag tegen PSV: 'We gaan all-in voor legendarische comeback in Champions League!'

Trainer Ilzer blijft strijdbaar na harde nederlaag tegen PSV: 'We gaan all-in voor legendarische comeback in Champions League!'
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 14 augustus 2023 19:36 uur

Sturm Graz staat na een pijnlijke nederlaag tegen PSV in het Philips Stadion op het randje van uitschakeling in de play-offs van de Champions League. Ondanks deze tegenslag blijft trainer Christian Ilzer strijdlustig. Hij blijft geloven in een plek in de volgende ronde.

"We gaan volledig voor de winst, we willen deze wedstrijd nog naar onze hand zetten", aldus De Telegraaf. Ilzer verklaart dat zijn team er alles aan zal doen om een spectaculaire comeback te realiseren en spreekt zelfs van het creëren van een "legendarische avond".

De supporters van Sturm Graz lijken echter minder vertrouwen te hebben, gezien de matige kaartverkoop van slechts 11.350 tickets. Hierdoor zal bijna een derde van de Merkur Arena leeg blijven. Ilzer hoopt echter dat er nog veel kaartjes verkocht zullen worden, zodat ze voor een vol stadion kunnen spelen. Want wie wil er nu zo'n wonderbaarlijke comeback missen?

De return tussen PSV en Sturm Graz in de derde voorronde van de Champions League begint dinsdag om 20.30 uur. De winnaar van deze wedstrijd zal het opnemen tegen de winnaar van FC Servette tegen Rangers FC in de play-offs van de Champions League.