×
Home Nieuws Livescore

Bayern München kan PSV's Malik Tillman nog saboteren

Bayern München kan PSV's Malik Tillman nog saboteren
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 20 december 2023 16:32 uur

Volgens een bron dichtbij de situatie zou PSV wel eens voor een onaangename verrassing kunnen komen te staan in hun poging om Malik Tillman over te nemen. Het gerucht gaat dat de Eindhovenaren geïnteresseerd zijn in het activeren van de koopoptie van de Amerikaanse voetballer, maar er is een kans dat Bayern München roet in het eten kan gooien.

Deze ontwikkeling werpt een schaduw van onzekerheid over de toekomst van Tillman bij PSV. Het Eindhovens Dagblad meldt dat de club uit Eindhoven er alles aan wil doen om de jonge talentvolle speler aan te trekken, maar het is nog maar de vraag of ze daarin zullen slagen.

De mogelijke tussenkomst van Bayern München voegt een extra dimensie toe aan het verhaal. De Duitse grootmacht staat erom bekend dat ze geen enkele kans onbenut laten om talentvolle spelers aan hun selectie toe te voegen. Het zou dus zomaar kunnen dat ze de koopoptie van Tillman willen dwarsbomen om hem zelf binnen te halen.

Deze onzekerheid zorgt voor de nodige spanning bij PSV en hun supporters. Zullen ze erin slagen om Tillman definitief aan zich te binden, of zal Bayern München er met de buit vandoor gaan? De tijd zal het leren, maar één ding is zeker: de strijd om de handtekening van deze veelbelovende Amerikaanse voetballer is nog lang niet gestreden.