×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord jaagt op jonge Balkanster: Stojkovic in het vizier voor miljoenenbod!

Feyenoord jaagt op jonge Balkanster: Stojkovic in het vizier voor miljoenenbod!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 14 augustus 2023 18:36 uur

Feyenoord heeft zijn oog laten vallen op middenvelder Luka Stojkovic, zo meldt 1908. De negentienjarige aanvallende middenvelder, die ook op de flanken kan spelen, zou overgehaald moeten worden om over te komen van NK Lokomotiva Zagreb.

De Rotterdammers zijn druk bezig met het voorbereiden van een openingsbod op Stojkovic. Naar verluidt zal dit bod binnenkort worden ingediend. Feyenoord ziet in Stojkovic een geschikte kandidaat om Ezequiel Bullaude op te volgen, die vertrekt naar Boca Juniors en de komende anderhalf jaar wordt verhuurd aan de Argentijnse topclub.

Het is nog onbekend met welk bedrag Feyenoord de onderhandelingen wil starten. De marktwaarde van Stojkovic, die vier keer voor Jong Kroatië heeft gespeeld, wordt geschat op 1,5 miljoen euro. Naast Feyenoord zou ook Dinamo Zagreb interesse hebben in de aanvallende middenvelder. Opvallend genoeg doet Feyenoord ook zaken met Dinamo Zagreb, aangezien Luka Ivanusec naar alle waarschijnlijkheid de nieuwste aanwinst wordt.

Vorig seizoen speelde Stojkovic dertig competitiewedstrijden op het hoogste niveau in Kroatië. Hierin wist hij vier keer te scoren en vijf assists te geven. Dit seizoen stond hij tot nu toe in alle drie de wedstrijden in de basis. Afgelopen zomer was Stojkovic ook actief op het EK O21.