×
Home Nieuws Livescore

Sneijder verbaasd over Ajax-publiek en Van der Meijde's theorie

Sneijder verbaasd over Ajax-publiek en Van der Meijde's theorie
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 19 december 2023 22:32 uur

Voormalig voetbalster Wesley Sneijder uit zijn ongenoegen over de onorthodoxe reactie van het publiek van Ajax op het team. De gepensioneerde speler was getuige van enkele fluitconcerten en begreep hier weinig van. Bovendien is hij het oneens met zijn tafelgenoot Andy van der Meijde, die van mening is dat de spelers van Ajax een extra inspanning willen leveren voor de specifieke coach John van 't Schip en niet voor zijn assistent.

In een verrassende wending van gebeurtenissen heeft Sneijder zijn ontevredenheid geuit over de manier waarop het publiek van Ajax zijn onvoorwaardelijke steun aan het team heeft laten varen. De oud-voetballer, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en strategisch inzicht, was verbaasd over de fluitconcerten die door het stadion galmden. Hij kon simpelweg niet begrijpen waarom het publiek zo'n negatieve houding aannam ten opzichte van de spelers.

Daarnaast heeft Sneijder een meningsverschil met zijn tafelgenoot, de voormalige voetballer Andy van der Meijde. Terwijl Van der Meijde van mening is dat de Ajax-spelers een extra inspanning willen leveren om indruk te maken op hoofdcoach John van 't Schip, is Sneijder het daar niet mee eens. Hij gelooft dat de spelers juist een stapje extra willen zetten voor de assistent van Van 't Schip, in plaats van voor de hoofdcoach zelf.

Deze onenigheid tussen Sneijder en Van der Meijde werpt een nieuw licht op de dynamiek binnen het team van Ajax. Terwijl de meningen verschillen over wie de spelers precies willen imponeren, blijft de vraag bestaan of de fluitconcerten van het publiek een negatieve invloed hebben op de prestaties van het team. Het is duidelijk dat Sneijder zijn zorgen uit over de situatie en hoopt dat het publiek zijn steun weer zal herstellen, terwijl hij zijn eigen visie op de motivatie van de spelers behoudt.