×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord's gemiste kansen: Noa Lang en Jerdy Schouten naar PSV, terwijl Feyenoord achter het net vist

Feyenoord's gemiste kansen: Noa Lang en Jerdy Schouten naar PSV, terwijl Feyenoord achter het net vist
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 14 augustus 2023 18:00 uur

Feyenoord flirtte deze zomer met de gedachte aan Noa Lang en Jerdy Schouten, onthult Martijn Krabbendam, de clubwatcher van Voetbal International. Lang koos echter voor een overstap naar PSV, terwijl Schouten de vierde aanwinst van Eindhoven zal worden.

In een spraakmakende video van VI wordt het contrast tussen Feyenoord en PSV benadrukt. "Je bent je beste speler kwijtgeraakt", doelt Krabbendam op het vertrek van Orkun Kökcü. "PSV verliest ook zijn beste speler (Xavi Simons, red.), maar vult dat direct aan." De journalist legt uit dat Feyenoord dat ook graag had willen doen. "Arne Slot heeft ook met Lang gesproken, Slot heeft ook met Schouten gesproken, Slot heeft zelfs aan Tillman gedacht..."

"Er wordt wel eens lachend gezegd: Feyenoord heeft de computers van PSV gehackt, want ze zijn met dezelfde spelers bezig", vervolgt Krabbendam. "Het enige verschil is daadkracht, financiële middelen en een vleugje durf", aldus de verslaggever, die er vertrouwen in heeft dat Slot snel succes zal boeken bij Feyenoord. "PSV durft risico's te nemen, met het oog op de Champions League. Ze zijn niet bang om door te pakken."