×
Home Nieuws Livescore

Slot prijst Mourinho terwijl Feyenoord aan AS Roma gekoppeld wordt

Slot prijst Mourinho terwijl Feyenoord aan AS Roma gekoppeld wordt
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 19 december 2023 15:40 uur

Op een recente persconferentie ter voorbereiding op het aankomende bekerduel met FC Utrecht, heeft Arne Slot zich opvallend lovend uitgelaten over een bekende voetbalgrootheid: José Mourinho. De Feyenoord-trainer kon het niet laten om zijn bewondering voor de Portugese coach te uiten.

Maandagmiddag werd Feyenoord, tot grote verbazing van velen, wederom gekoppeld aan het AS Roma-team onder leiding van Mourinho. Dit is zeker niet de eerste keer dat de Rotterdamse club in de afgelopen jaren in verband wordt gebracht met de gerenommeerde trainer.

Slot, die bekend staat om zijn nuchtere en bescheiden karakter, verraste de aanwezige journalisten met zijn complimenten aan het adres van Mourinho. Hij prees de tactische kwaliteiten en het vermogen van de Portugees om zijn teams naar grote hoogten te brengen.

"José Mourinho is een ware meester in zijn vak. Zijn strategische inzicht en vermogen om zijn spelers te motiveren zijn bewonderenswaardig. Ik heb altijd veel respect gehad voor zijn werk en ik kijk ernaar uit om tegen zijn team te spelen," aldus Slot.

Deze onverwachte lofzang van Slot heeft de voetbalwereld verrast en heeft geleid tot speculaties over een mogelijke samenwerking tussen de twee trainers in de toekomst. Hoewel er op dit moment geen concrete plannen zijn, blijft de mogelijkheid van een samenwerking tussen Slot en Mourinho de gemoederen bezighouden.

Het bekerduel tussen Feyenoord en FC Utrecht belooft nu nog spannender te worden, met de aanwezigheid van twee trainers die elkaar wederzijds bewonderen. De fans kunnen zich verheugen op een interessante strijd tussen twee tactische meesterbreinen.