×
Home Nieuws Livescore

Stevens optimistisch over PSV's loting, maar waarschuwt voor Dortmund

Stevens optimistisch over PSV's loting, maar waarschuwt voor Dortmund
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 19 december 2023 13:48 uur

Voormalig PSV-trainer Huub Stevens heeft zijn gedachten laten gaan over de recente loting voor de Champions League en is van mening dat de Eindhovenaren reden hebben om positief terug te kijken. De Nederlandse club werd maandag gekoppeld aan het Duitse Borussia Dortmund, een tegenstander die zeker niet onderschat mag worden.

Stevens, altijd een kritische en ervaren stem in het voetbal, waarschuwt echter ook zijn voormalige club voor het gevaar dat Dortmund met zich meebrengt. Hij benadrukt dat PSV zich niet moet laten misleiden door de gunstige loting en dat ze zich volledig moeten voorbereiden op de uitdaging die voor hen ligt.

Met zijn kenmerkende inzicht en tactisch vernuft, weet Stevens als geen ander dat het belangrijk is om de tegenstander serieus te nemen, ongeacht de loting. Hij herinnert PSV eraan dat Dortmund een sterke ploeg is, met spelers van wereldklasse en een indrukwekkende staat van dienst in Europa.

Als ervaren rot in het vak, heeft Stevens zelf meerdere malen gestaan tegenover grote clubs in de Champions League en weet hij dat onderschatting fataal kan zijn. Hij spoort PSV aan om met volle overtuiging en vastberadenheid de strijd aan te gaan, wetende dat ze in staat zijn om te verrassen en te presteren op het hoogste niveau.

Met zijn woorden van wijsheid en waarschuwingen, hoopt Stevens dat PSV de uitdaging met Dortmund met open vizier tegemoet treedt en dat ze hun potentieel volledig benutten. Het belooft een spannende strijd te worden en Stevens zal ongetwijfeld met interesse toekijken hoe zijn voormalige club zich staande houdt in de Champions League.