×
Home Nieuws Livescore

PSV-spits Fodé Fofana op weg naar Willem II: Einde carrière in Eindhoven?

PSV-spits Fodé Fofana op weg naar Willem II: Einde carrière in Eindhoven?
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 14 augustus 2023 17:48 uur

Fodé Fofana, de jonge voetbaltalent, staat op het punt om mogelijk tijdelijk afscheid te nemen van PSV. Willem II heeft interesse getoond in de twintigjarige spits en onderzoekt momenteel of een deal haalbaar is.

Fofana is overbodig geworden bij PSV, voornamelijk door de komst van Ricardo Pepi en de opkomst van Jason van Duiven. Hierdoor traint de aanvaller nu bij Jong PSV in plaats van het eerste team. De club heeft Fofana laten weten dat hij op zoek mag gaan naar een nieuwe club. Volgens bronnen is Willem II een van de geïnteresseerde partijen, maar het is zeker niet uitgesloten dat de spits zelf hoopt op een kans in de Eredivisie, zo melden Het Eindhovens Dagblad en het Brabants Dagblad.

Fofana maakte zijn debuut voor Jong PSV in november 2020. Ondanks blessures heeft hij tot nu toe slechts drie wedstrijden gespeeld in het eerste team. Het afgelopen seizoen heeft Fofana langdurig aan de zijlijn gestaan vanwege een hamstring- en knieblessure. Het talent heeft in zijn jeugd bij FC Barcelona gespeeld.