×
Home Nieuws Livescore

Transfer naar Bayern München in duigen door pijnlijke blessure Ajax-doelman Rulli: timing couldn't be worse!

Transfer naar Bayern München in duigen door pijnlijke blessure Ajax-doelman Rulli: timing couldn't be worse!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 14 augustus 2023 17:36 uur

Ajax-doelman Gerónimo Rulli kan zijn transfer naar Bayern München wel op zijn buik schrijven. De Argentijnse keeper liep tijdens de wedstrijd tegen Heracles Almelo een pijnlijke schouderblessure op, waardoor hij minimaal tot de winterstop uit de roulatie zal zijn. Dit betekent dat Rulli niet naar Duitsland kan vliegen om zijn transfer af te ronden.

Het is een flinke domper voor Rulli, die persoonlijk veel reden had om blij te zijn. Volgens Argentijnse bronnen was hij namelijk dichtbij een overgang naar Bayern München. De Duitse club is op zoek naar een nieuwe doelman, aangezien Manuel Neuer nog geblesseerd is en Yann Sommer vertrokken is. Rulli leek de beste kandidaat om deze vacature in te vullen, nadat Kepa een aanbod van Bayern had afgewezen en voor Real Madrid had gekozen.

Nu zal Rulli echter het komende halfjaar bij Ajax moeten herstellen van zijn schouderblessure. De timing van de blessure is dan ook bijzonder pijnlijk te noemen. Tyc Sports meldt dat Rulli mogelijk geopereerd moet worden aan zijn schouder en dat hij ongeveer drie maanden uit de roulatie zal zijn.

Voor Bayern München betekent dit dat ze verder moeten kijken naar andere opties. Sevilla-goalie Yassine Bounou lijkt de belangrijkste kandidaat om naar Bayern te verkassen. De Spaanse club vraagt naar verluidt zo'n dertig miljoen euro voor de Marokkaanse doelman.

Voor Rulli is het nu zaak om te herstellen en sterker terug te komen. Hij zal zijn transfer naar Bayern München moeten uitstellen, maar wie weet wat de toekomst nog brengt. In de tussentijd zal hij bij Ajax hard werken aan zijn herstel en hopen op een succesvolle comeback.