×
Home Nieuws Livescore

Pierre van Hooijdonk jubelt: Zirkzee's EK-droom maakt indruk!

Pierre van Hooijdonk jubelt: Zirkzee's EK-droom maakt indruk!
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 18 december 2023 07:48 uur

Voormalig voetbalster Pierre van Hooijdonk is in extase over de ongekende talenten van Joshua Zirkzee. De jonge aanvaller, slechts 22 jaar oud en momenteel spelend bij Bologna, heeft zijn zinnen gezet op een plek in de felbegeerde EK-selectie van het Nederlands elftal. Van Hooijdonk kan zijn enthousiasme nauwelijks onderdrukken en prijst Zirkzee de hemel in.

Met zijn verbluffende prestaties heeft Zirkzee de aandacht van Van Hooijdonk weten te trekken. De voormalige topscorer van Feyenoord is vol lof over de spits en ziet in hem een waardevolle toevoeging aan het Nederlands elftal. Van Hooijdonk is ervan overtuigd dat Zirkzee de potentie heeft om het EK te veroveren en is dan ook van mening dat de jongeling serieus in overweging genomen moet worden door bondscoach Frank de Boer.

Zirkzee zelf is vastberaden om zijn kwaliteiten te laten zien op het hoogste podium. Met zijn indrukwekkende doelpuntenaantal en technische vaardigheden heeft hij de aandacht van de Nederlandse voetbalwereld weten te grijpen. De jonge spits heeft zijn zinnen gezet op een plek in de EK-selectie en is vastbesloten om zijn sollicitatie kracht bij te zetten met uitmuntende prestaties.

Of Zirkzee daadwerkelijk een plek zal veroveren in de EK-selectie van Oranje blijft nog even de vraag. Bondscoach De Boer zal ongetwijfeld de ontwikkelingen van de jonge spits nauwlettend in de gaten houden. Maar één ding is zeker: met de steun van Van Hooijdonk en zijn ongekende talenten, heeft Zirkzee alle ingrediënten in huis om een onuitwisbare indruk achter te laten op het Europese voetbaltoneel.