×
Home Livescore

PSV neemt 21 spelers mee naar Oostenrijk voor cruciale Champions League return - Nieuwkomer Tillman ontbreekt!

PSV neemt 21 spelers mee naar Oostenrijk voor cruciale Champions League return - Nieuwkomer Tillman ontbreekt!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 14 augustus 2023 15:48 uur

PSV reist maandag met een flinke groep van 21 spelers af naar het prachtige Oostenrijk. Daar staat dinsdagavond de spannende return tegen Sturm Graz op het programma in de derde voorronde van de Champions League.

In de selectie van PSV zijn er geen grote verrassingen te vinden. De ploeg, onder leiding van trainer Peter Bosz, verdedigt een comfortabele 4-1 voorsprong tegen Graz. Helaas zal nieuwkomer Malik Tillman niet aanwezig zijn. Dit heeft te maken met de UEFA-reglementen, waardoor de middenvelder, die gehuurd is van Bayern München, niet op tijd kon worden ingeschreven. Gelukkig krijgt hij mogelijk wel de kans om maandagavond in actie te komen bij Jong PSV, dat een wedstrijd speelt tegen Telstar.

Als PSV erin slaagt om dinsdagavond in Graz de overwinning binnen te slepen, wat op basis van vorige week in Eindhoven bijna niet meer mis kan gaan, wacht in de play-offs van de Champions League de winnaar van het tweeluik tussen Rangers FC en het Zwitserse Servette FC. De Schotse topclub won hun eerste wedstrijd met 2-1 en had daarbij spelers zoals Sam Lammers, Danilo en Cyriel Dessers in de basisopstelling.

De spanning stijgt en de spelers van PSV zijn klaar om de klus te klaren. "Our squad to finish the job", aldus PSV op Twitter. Het belooft een enerverende avond te worden in Oostenrijk.