×
Home Nieuws Livescore

Real Madrid haalt duurste doelman ooit binnen als tijdelijke vervanger van Courtois! Ontdek wie het is!

Real Madrid haalt duurste doelman ooit binnen als tijdelijke vervanger van Courtois! Ontdek wie het is!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 14 augustus 2023 15:12 uur

Real Madrid heeft een nieuwe doelman aangetrokken als tijdelijke vervanger van de geblesseerde Thibaut Courtois. Kepa Arrizabalaga verlaat Chelsea om een seizoen op huurbasis voor De Koninklijke te spelen.

De Spaanse topclub heeft via officiële kanalen bekendgemaakt dat Kepa de overstap maakt. Er is echter geen koopoptie opgenomen in de deal. Courtois raakte in augustus zwaar geblesseerd en scheurde zijn kruisband, waardoor hij het komende halfjaar niet inzetbaar zal zijn. Real Madrid moest daarom snel handelen om een vervanger te vinden.

Met de komst van Kepa haalt Real Madrid de duurste doelman in de voetbalgeschiedenis binnen. De inmiddels 28-jarige keeper verruilde Athletic Bilbao in 2018 voor Chelsea en kostte destijds tachtig miljoen euro. Bij Chelsea begon Kepa als eerste keus, maar nu zal manager Mauricio Pochettino vertrouwen op Robert Sánchez.

Kepa zal tijdelijk een periode van vijf jaar afsluiten bij Chelsea. De doelman kwam in 2019 in opspraak omdat hij weigerde gewisseld te worden tijdens de finale van de Carabao Cup, tot grote woede van destijds manager Maurizio Sarri van The Blues.

Met de komst van Kepa hoopt Real Madrid de nodige stabiliteit en kwaliteit in het doel te behouden tijdens de afwezigheid van Courtois. De Spaanse doelman zal zijn uiterste best doen om zijn waarde te bewijzen en Real Madrid te helpen in de strijd om prijzen.