×
Home Nieuws Livescore

Napoli doet sensationeel bod op Nederlandse sterspeler - Transfernieuws onthuld!

Napoli doet sensationeel bod op Nederlandse sterspeler - Transfernieuws onthuld!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 14 augustus 2023 14:48 uur

Napoli waagt een poging om Teun Koopmeiners binnen te halen. Dit opmerkelijke nieuws werd maandag gemeld door Il Mattino. De Italiaanse landskampioen heeft maar liefst 37 miljoen euro geboden aan Atalanta Bergamo, de huidige club van de Oranje-international.

Volgens Il Mattino is Atalanta niet langer vastbesloten om Koopmeiners koste wat kost te behouden. Een vertrek bij La Dea en een overstap naar Napoli behoren dus tot de mogelijkheden. Het is echter nog even afwachten of Atalanta akkoord gaat met het bod van Napoli, aangezien aanvankelijk werd gemikt op een transfersom van ongeveer 50 miljoen euro.

Koopmeiners, die eerder ook al in verband werd gebracht met een overstap naar Tottenham Hotspur, heeft een uitstekend seizoen achter de rug bij Atalanta. De middenvelder was het afgelopen jaar goed voor tien doelpunten en vier assists in 33 competitiewedstrijden. Hiermee leverde hij een grote bijdrage aan de vijfde plaats van Atalanta.

Koopmeiners heeft zelf al zijn jawoord gegeven aan Napoli. Het enige obstakel dat een mogelijke transfer nog in de weg staat, is een akkoord tussen de clubs. De komende tijd zal blijken of Napoli bereid is om door te zetten voor de 25-jarige Nederlander, die bij Atalanta nog een contract heeft tot medio 2025.