×
Home Nieuws Livescore

Onana: Kritiek op Engelse debuutmaanden niet volledig terecht

Onana: Kritiek op Engelse debuutmaanden niet volledig terecht
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 17 december 2023 15:32 uur

In een recent interview met Sky Sports heeft de talentvolle doelman van Manchester United, André Onana, zijn ongenoegen geuit over de kritiek die hij de laatste tijd heeft ontvangen. De geboren Kameroener is kritisch op zijn prestaties sinds zijn aankomst in Engeland, maar benadrukt tegelijkertijd dat het beeld dat van hem geschetst wordt niet volledig accuraat is.

Onana, die bekend staat om zijn uitstekende reflexen en indrukwekkende reddingen, heeft gemengde gevoelens over zijn eerste maanden bij Manchester United. Hoewel hij erkent dat er ruimte is voor verbetering, is hij van mening dat de kritiek soms overdreven is.

"Het is begrijpelijk dat er verwachtingen zijn wanneer je bij een topclub als Manchester United speelt," legt Onana uit. "Maar ik denk dat sommige mensen het beeld van mijn prestaties enigszins hebben overdreven. Ik ben kritisch op mezelf en ik weet dat ik beter kan, maar ik geloof ook dat ik mijn waarde heb laten zien op het veld."

De doelman, die eerder succesvol was bij Ajax voordat hij de overstap maakte naar Engeland, benadrukt dat hij zich bewust is van de uitdagingen die gepaard gaan met het spelen in een nieuwe competitie. Hij is vastbesloten om zijn spel te verbeteren en zijn critici te laten zien wat hij echt in zijn mars heeft.

"Ik ben hier om te groeien en mezelf te bewijzen," zegt Onana vastberaden. "Ik weet dat ik nog veel te leren heb en ik ben bereid om hard te werken om mijn doelen te bereiken. Ik laat me niet ontmoedigen door de kritiek, maar gebruik het als motivatie om mezelf te blijven ontwikkelen."

Met zijn positieve instelling en vastberadenheid om te slagen, lijkt Onana vastbesloten om zijn stempel te drukken bij Manchester United. Hoewel de kritiek hem niet volledig onberoerd laat, is hij vastbesloten om zijn ware potentieel te tonen en zijn critici te overtuigen.