×
Home Nieuws Livescore

Van 't Schip vliegt naar Down Under voor zoon's bruiloft

Van 't Schip vliegt naar Down Under voor zoon's bruiloft
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 17 december 2023 14:32 uur

Ajax-coach John van 't Schip heeft besloten om de laatste twee wedstrijden van het jaar te missen en is in plaats daarvan naar het prachtige Australië afgereisd om de bruiloft van zijn zoon bij te wonen. De trainer lijkt zich uitstekend te vermaken aan de andere kant van de wereld, ver weg van het voetbalveld.

Terwijl zijn spelers zich voorbereiden op de belangrijke wedstrijden, geniet Van 't Schip van de zonovergoten stranden en adembenemende landschappen van Down Under. Hij heeft ervoor gekozen om even afstand te nemen van de hectiek van het voetbal en zich volledig te richten op het vieren van een bijzondere mijlpaal in het leven van zijn zoon.

Met een stralende glimlach op zijn gezicht is de coach gespot terwijl hij de lokale cultuur opsnuift en nieuwe avonturen aangaat. Hij heeft zelfs de tijd genomen om enkele Australische voetbalclubs te bezoeken en zijn kennis te delen met de lokale trainers. Het lijkt erop dat Van 't Schip niet alleen geniet van zijn welverdiende vakantie, maar ook zijn passie voor het spel levend houdt, zelfs aan de andere kant van de wereld.

Hoewel zijn afwezigheid ongetwijfeld gevolgen zal hebben voor het team, is het duidelijk dat Van 't Schip deze kans om zijn familie te steunen en te vieren niet wilde missen. Zijn toewijding aan zowel zijn werk als zijn dierbaren is bewonderenswaardig en laat zien dat er meer is dan alleen voetbal in het leven van een coach.

Terwijl de spelers van Ajax hun best doen om zonder hun vertrouwde coach te presteren, kunnen ze erop vertrouwen dat Van 't Schip met volle teugen geniet van zijn tijd in Australië. En wie weet, misschien brengt deze welverdiende pauze nieuwe inspiratie en frisse ideeën met zich mee voor de coach, die het team in het nieuwe jaar naar nog grotere successen kan leiden.