×
Home Nieuws Livescore

NEC haalt Japanse sensatie naar Nijmegen: Kodai Sano versterkt het middenveld van de Nijmegenaren!

NEC haalt Japanse sensatie naar Nijmegen: Kodai Sano versterkt het middenveld van de Nijmegenaren!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 14 augustus 2023 14:36 uur

NEC heeft een opmerkelijke zet gedaan door contact op te nemen met Fagiano Okayama voor de talentvolle Kodai Sano, zo meldt Voetbal International. De negentienjarige middenvelder, die momenteel actief is op het tweede niveau van Japan, zou NEC voorzien van extra opties op het middenveld.

Na het succesvol huren van de Japanse spits Koki Ogawa van Yokohama, hoopt NEC nu op een definitieve versterking met Sano. Deze jonge middenvelder heeft onlangs nog deelgenomen aan het WK Onder-20 met zijn nationale team en zal nu de concurrentie aangaan met Lasse Schöne, Dirk Proper en Mees Hoedemakers, die onlangs overkwam van SC Cambuur.

Maar NEC is nog niet klaar met het versterken van de selectie. De club is vastbesloten om zich verder te roeren op de transfermarkt om de ploeg naar een hoger niveau te tillen. Na de teleurstellende thuisnederlaag tegen Excelsior (3-4) op zondag, is het seizoen niet zo goed begonnen als gehoopt. Eerder heeft NEC zich al versterkt met Lars Olden Larsen, Mathias Ross, Bram Nuytinck en Sontje Hansen. Daarnaast zijn Rober González, Youri Baas en Brayann Pereira gehuurd om het team te versterken.