×
Home Nieuws Livescore

West Ham United haalt fenomenale vrije trap specialist binnen en jaagt op Beckham's record!

West Ham United haalt fenomenale vrije trap specialist binnen en jaagt op Beckham's record!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 14 augustus 2023 14:24 uur

West Ham United heeft een sensationele aanwinst binnengehaald in de persoon van James Ward-Prowse. Deze getalenteerde middenvelder, die bekend staat om zijn ongeëvenaarde vrije trappen, maakt de overstap van het gedegradeerde Southampton naar West Ham.

Met zijn komst naar West Ham kan Ward-Prowse zijn jacht op het vrije trap-record van niemand minder dan David Beckham voortzetten. Beckham wist tijdens zijn voetbalcarrière maar liefst achttien keer te scoren uit een vrije trap. Ward-Prowse staat op dit moment op zeventien doelpunten en zal er alles aan doen om dit record te evenaren of zelfs te verbreken.

De transfer van Ward-Prowse naar West Ham heeft naar verluidt ongeveer 35 miljoen euro gekost. De middenvelder heeft een contract getekend voor vier jaar en zal zijn kwaliteiten nu gaan tonen in het shirt van West Ham, nadat hij altijd trouw was aan Southampton.

De komst van Ward-Prowse is de tweede grote uitgaande transfer voor Southampton deze transferperiode, na het vertrek van clubicoon Valentino Livramento. Bij West Ham zal Ward-Prowse samenspelen met Edson Álvarez, die onlangs overkwam van Ajax. Samen zullen zij de krachten bundelen om West Ham naar nieuwe successen te leiden.

Maar West Ham is nog niet klaar met het versterken van het team. Er wordt nog steeds onderhandeld over de komst van Harry Maguire van Manchester United. Hoewel er al een akkoord is bereikt over de transfersom, is het wachten op een definitief akkoord van de speler zelf. Als deze deal doorgaat, zal West Ham een nog sterker team hebben om de concurrentie aan te gaan in de Premier League.

Met de komst van Ward-Prowse en mogelijk ook Maguire, laat West Ham zien dat ze serieus meedoen in de transfermarkt en hun ambities voor het nieuwe seizoen niet onder stoelen of banken steken. De fans kunnen zich verheugen op een spannend en succesvol seizoen met deze nieuwe aanwinsten.