×
Home Nieuws Livescore

Malen schittert in basisdebuut Dortmund met cruciale gelijkmaker

Malen schittert in basisdebuut Dortmund met cruciale gelijkmaker
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 16 december 2023 16:32 uur

In een verrassende wending van het lot heeft Donyell Malen, de dynamische Nederlandse aanvaller, eindelijk de kans gekregen om te schitteren in de basisopstelling van Borussia Dortmund. En hij heeft meteen laten zien waarom hij zo'n belangrijke toevoeging is aan het team.

Met zijn ongeëvenaarde snelheid en techniek vormde Malen een dodelijk duo met de getalenteerde spits Niclas Füllkrug. Samen creëerden ze een onstuitbare aanvalsgolf die FC Augsburg volledig overrompelde.

En toen gebeurde het. Met een onnavolgbare beweging wist Malen de verdediging van Augsburg te slim af te zijn en met een perfect geplaatste schuiver het net te vinden. Het stadion barstte uit zijn voegen van opwinding toen de bal de achterkant van het doel raakte.

De gelijkmaker was een feit en de fans van Die Schwarzgelben waren in extase. Malen had zijn stempel gedrukt op de wedstrijd en bewees eens te meer waarom hij een van de meest gevreesde aanvallers van het moment is.

Met deze belangrijke goal heeft Malen niet alleen zijn waarde bewezen voor Borussia Dortmund, maar ook voor het Nederlands elftal. Zijn prestaties blijven niet onopgemerkt en het is slechts een kwestie van tijd voordat hij zijn stempel drukt op het internationale podium.

De toekomst ziet er rooskleurig uit voor deze jonge, getalenteerde voetballer. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid zal hij ongetwijfeld nog vele successen behalen. De wereld zal nog veel horen van Donyell Malen.