×
Home Nieuws Livescore

Trauner terug in basiself Feyenoord, Beelen naar bank

Trauner terug in basiself Feyenoord, Beelen naar bank
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 16 december 2023 08:08 uur

In de aanstaande clash van Feyenoord tegen Celtic, staat er een verrassende terugkeer op het spel. Gernot Trauner, de dynamische verdediger, lijkt zondagmiddag hoogstwaarschijnlijk zijn plaats in de basiself te heroveren. Arne Slot, de tactische meesterbrein van Feyenoord, gaf eerder de voorkeur aan Thomas Beelen, maar het lijkt erop dat hij genoegen moet nemen met een plek op de bank.

Maar dat is niet het enige dilemma waar Slot mee te maken heeft. De flanken van Feyenoord hebben de laatste weken weinig dreiging laten zien. Dit dwingt de trainer om moeilijke keuzes te maken. Wie zal er opstaan en het gevaar aanwakkeren? Zal het de snelle en behendige winger zijn, die met zijn onvoorspelbare acties de verdediging van Celtic op de proef stelt? Of zal het de technisch begaafde middenvelder zijn, die met zijn verfijnde passes de aanvalslinie van Feyenoord nieuw leven inblaast?

De spanning stijgt terwijl de wedstrijddag nadert. De fans kunnen niet wachten om te zien welke verrassingen Slot in petto heeft. Zal hij de juiste keuzes maken en Feyenoord naar de overwinning leiden? Of zal Celtic de bovenhand krijgen en de Rotterdammers verslaan? Het antwoord ligt in de handen van de spelers en de strategieën die worden toegepast op de onvoorspelbare flanken.