×
Home Nieuws Livescore

PSV's winstreeks raakt Bosz en Hiddink in gesprek

PSV's winstreeks raakt Bosz en Hiddink in gesprek
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 15 december 2023 16:16 uur

In de aanloop naar het aankomende duel met AZ, heeft Peter Bosz tijdens de persconferentie laten weten dat het recordaantal opeenvolgende overwinningen steeds meer begint te leven binnen PSV. Opvallend genoeg heeft de coach zelfs een gesprek gehad met niemand minder dan Guus Hiddink, de huidige recordhouder.

De sfeer bij PSV is momenteel doordrenkt met opwinding en anticipatie, aangezien het team steeds dichter bij het breken van het record komt. Bosz, die bekend staat om zijn strategische aanpak, heeft de spelers gemotiveerd en hen aangemoedigd om te blijven vechten voor de overwinningen.

Het gesprek tussen Bosz en Hiddink was een bijzonder moment, waarin de twee succesvolle coaches hun ervaringen deelden. Hiddink, die momenteel het record van opeenvolgende overwinningen op zijn naam heeft staan, gaf Bosz waardevol advies en moedigde hem aan om zijn spelers te blijven inspireren.

De spelers van PSV zijn zich terdege bewust van de historische betekenis die het breken van dit record met zich meebrengt. Ze zijn vastberaden om hun stempel te drukken op de geschiedenis van de club en zullen er alles aan doen om de overwinningenreeks voort te zetten.

Met elke overwinning groeit de spanning en de druk op de schouders van de spelers. Maar Bosz is ervan overtuigd dat zijn team klaar is voor de uitdaging en dat ze in staat zijn om het record te verbreken. Hij benadrukt het belang van focus, teamwork en vastberadenheid om dit doel te bereiken.

De komende wedstrijd tegen AZ belooft een cruciaal moment te worden in de jacht op het record. PSV zal alles op alles zetten om de overwinning binnen te halen en zo een stap dichter bij de geschiedenis te komen. De fans kunnen zich verheugen op een spannende wedstrijd, waarin PSV vastberaden zal strijden voor de overwinning.

Het recordaantal opeenvolgende overwinningen begint steeds meer te leven bij PSV. Met de steun van Bosz en het advies van Hiddink, is het team vastbesloten om geschiedenis te schrijven. De komende wedstrijd tegen AZ zal een cruciaal moment zijn in deze spannende reis.