×
Home Nieuws Livescore

Torino blijft hengelen in Amsterdamse vijver: Ekkelenkamp en Wijndal?

Torino blijft hengelen in Amsterdamse vijver: Ekkelenkamp en Wijndal?
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 15 december 2023 09:32 uur

In een verrassende wending heeft het Italiaanse voetbalteam Torino zijn oog laten vallen op de Nederlandse talentenpool. Na het aantrekken van Perr Schuurs van Ajax, lijkt de Serie A-club vastberaden om nog meer spelers uit de Amsterdamse vijver te vissen. Volgens het gerenommeerde sportmedium TuttoSport gonzen de namen van Jurgen Ekkelenkamp en Owen Wijndal inmiddels rond in de gangen van de Turijnse club.

Torino, dat bekend staat om zijn strategische transferbeleid, heeft al bewezen dat ze oog hebben voor jong talent. Met de komst van Schuurs hebben ze een veelbelovende verdediger aan hun selectie toegevoegd. Nu lijken ze hun pijlen te richten op Ekkelenkamp en Wijndal, twee spelers die de aandacht hebben getrokken met hun indrukwekkende prestaties in de Nederlandse competitie.

Ekkelenkamp, een veelzijdige middenvelder, heeft zich laten gelden bij Ajax met zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid. Zijn vermogen om zowel doelpunten te maken als assists te geven, heeft de interesse gewekt van Torino. De club ziet in hem een waardevolle aanwinst voor hun middenveld.

Ook Wijndal, een getalenteerde linksback, heeft de aandacht getrokken van de Italiaanse club. Met zijn snelheid, verdedigende kwaliteiten en aanvallende impulsen heeft hij laten zien dat hij een belangrijke speler kan zijn voor Torino. De club ziet in hem een versterking voor hun defensie en hoopt hem binnen te halen.

Hoewel er nog geen officiële gesprekken hebben plaatsgevonden tussen Torino en de spelers, lijkt het erop dat de Serie A-club serieus geïnteresseerd is in het aantrekken van Ekkelenkamp en Wijndal. Het is nog afwachten of de Nederlandse talenten openstaan voor een avontuur in de Italiaanse competitie, maar de geruchtenmolen draait in ieder geval op volle toeren.