×
Home Nieuws Livescore

Chelsea wil Santiago Gimenez en loost spelers in winterstop

Chelsea wil Santiago Gimenez en loost spelers in winterstop
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 14 december 2023 22:56 uur

Volgens een bron binnen de voetbalwereld heeft Chelsea zijn oog laten vallen op een veelbelovend talent genaamd Santiago Gimenez. Het gerucht gaat dat de club uit Londen zeer geïnteresseerd is in de jonge speler, die momenteel furore maakt bij zijn huidige club. Hoewel er nog geen officiële bevestiging is, lijkt het erop dat Chelsea serieus overweegt om Gimenez aan hun selectie toe te voegen.

Naast het aantrekken van nieuwe spelers, is Chelsea ook van plan om enkele spelers van de hand te doen tijdens de winterstop. Onder hen bevinden zich Ian Maatsen en Noni Madueke, een voormalig PSV-speler. De club uit Londen hoopt op deze manier ruimte te maken voor nieuwe aanwinsten en de selectie te versterken voor de rest van het seizoen.

Het is nog onduidelijk waar de toekomst van Maatsen en Madueke ligt, maar er zijn naar verluidt meerdere clubs geïnteresseerd in hun diensten. Het belooft een spannende periode te worden voor zowel Chelsea als de betrokken spelers, aangezien de transfermarkt altijd vol verrassingen zit.