×
Home Nieuws Livescore

"Explosieve confrontatie tussen Afellay en Van der Vaart bij Studio Voetbal: 'Respecteer je andere meningen niet?'"

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 14 augustus 2023 06:48 uur

Opwindende confrontatie tussen voetballegendes bij Studio Voetbal

De spanningen liepen zondagavond hoog op bij Studio Voetbal, waar een verhitte discussie ontstond tussen Ibrahim Afellay en Rafael van der Vaart. Het conflict ontstond nadat Van der Vaart zijn punt wilde maken over Feyenoord.

Van der Vaart herhaalde nogmaals zijn mening dat Quinten Timber potentieel de beste middenvelder van Feyenoord is. Echter, over Mats Wieffer was de voormalige topmiddenvelder een stuk minder enthousiast. "Iedereen beweert altijd dat ik altijd voor Ajax ben, maar ik zit hier alleen maar met Feyenoord-supporters aan tafel. Ik geef vaak genoeg positieve feedback over Feyenoord."

Presentator Sjoerd van Ramshorst maakte met een knipoog de opmerking dat Afellay voor PSV is, waarna Van der Vaart zich tot zijn voormalige ploeggenoot bij Oranje richtte. "Ik ben een PSV-man, ja, maar ik ben wel objectief", reageerde Afellay. Deze opmerking viel verkeerd bij Van der Vaart. "Heel interessant. Dus ik ben dat niet?" Afellay gaf aan dat hij onderscheid maakt tussen wanneer iets goed of niet goed gaat. "Dus ik zeg dat niet over Ajax?", kaatste Van der Vaart terug.

"Dat zeg je wel, maar blijkbaar kun jij het niet respecteren als iemand een andere mening heeft", aldus Afellay, verwijzend naar de verschillende meningen over Feyenoord. Van Ramshorst voegde eraan toe dat Van der Vaart snel geïrriteerd raakt. "Maar als ik gewoon zeg dat ik Wieffer niet goed vind, begrijpen drie mensen mij niet", besloot Van der Vaart.

Deze intense uitwisseling van standpunten tussen Afellay en Van der Vaart zorgde voor een opwindende en onvergetelijke avond bij Studio Voetbal.