×
Home Nieuws Livescore

Studio Voetbal ontploft: Pierre van Hooijdonk beschuldigt Maurice Steijn van duistere dealtjes!

Studio Voetbal ontploft: Pierre van Hooijdonk beschuldigt Maurice Steijn van duistere dealtjes!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 14 augustus 2023 00:24 uur

De spanning was zondagavond bij Studio Voetbal om te snijden. Onderlinge irritaties tussen Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart, een zware aantijging richting Maurice Steijn: ook op Twitter ging het niet onopgemerkt voorbij.

Het was een avond vol vuurwerk bij Studio Voetbal. Pierre van Hooijdonk, Ibrahim Afellay, Rafael van der Vaart en Jeroen Stekelenburg zaten zondagavond aan tafel en het was duidelijk dat de sfeer gespannen was. Presentator Sjoerd van Ramshorst probeerde de boel in goede banen te leiden, maar kon niet voorkomen dat het af en toe behoorlijk onvriendelijk werd. Op social media werd de uitzending dan ook flink bekritiseerd, met termen als 'kinderachtig' en 'beschamend' die veelvuldig werden gebruikt.

Vooral de opmerking van Van Hooijdonk zorgde voor ophef. Hij beschuldigde Ajax-trainer Maurice Steijn van betrokkenheid bij duistere dealtjes bij NAC. Deze aantijging werd door velen als bizar en ongegrond beschouwd. Op Twitter regende het reacties, waarin de uitzending werd bestempeld als een dieptepunt en een teleurstellend begin van het nieuwe seizoen.

De discussie tussen Pierre en Rafael werd ook niet onopgemerkt gelaten. Verschillende tweets spraken over kinderachtig gedrag en riepen de heren op om volwassen te doen. Er werd zelfs gesuggereerd dat Van der Vaart dronken was tijdens de uitzending. Kortom, het was een avond vol spektakel en ongemak bij Studio Voetbal, waarbij de kijkers zich afvroegen waar ze in vredesnaam naar hadden gekeken.