×
Home Nieuws Livescore

Ajax flirt met Zweedse vleugelprins, maar concurrentie ligt op de loer

Ajax flirt met Zweedse vleugelprins, maar concurrentie ligt op de loer
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 14 december 2023 18:40 uur

In een verrassende wending van de transfergeruchten heeft Ajax zijn oog laten vallen op een mysterieuze vleugelaanvaller uit het hoge noorden. Volgens bronnen van het doorgaans betrouwbare La Dernière Heure en Het Nieuwsblad heeft de Nederlandse grootmacht belangstelling getoond voor de diensten van een talentvolle speler van BK Häcken.

De naam van deze veelbelovende achttienjarige speler is Momodou Sonko, een naam die nog niet eerder op de radar van de voetbalwereld verscheen. Met zijn explosieve snelheid en verfijnde techniek heeft hij niet alleen de aandacht van Ajax getrokken, maar ook die van Club Brugge en RSC Anderlecht.

Het is duidelijk dat Sonko een opkomend talent is dat de harten van scouts heeft veroverd. Zijn onbekendheid maakt hem des te interessanter voor de Europese topclubs, die altijd op zoek zijn naar verborgen juweeltjes. Het is dan ook geen verrassing dat de concurrentie om zijn handtekening hevig is.

Hoewel de interesse van Ajax, Club Brugge en RSC Anderlecht serieus lijkt te zijn, blijft het voorlopig nog onduidelijk waar de jonge vleugelaanvaller zijn toekomst zal voortzetten. Zal hij kiezen voor het avontuur bij de Nederlandse kampioen Ajax, of zal hij de Belgische competitie veroveren met Club Brugge of RSC Anderlecht?

De tijd zal het leren, maar één ding is zeker: Momodou Sonko heeft de voetbalwereld in zijn greep en zijn naam zal binnenkort ongetwijfeld vaker opduiken in de transfergeruchten.