×
Home Nieuws Livescore

Slot kiest voor Beelen: Wieffer en Trauner bankzitters

Slot kiest voor Beelen: Wieffer en Trauner bankzitters
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 13 december 2023 21:08 uur

Mysterieus besluit van Arne Slot: onbekende namen op de bank tegen Celtic

In een verrassende zet heeft Feyenoord-trainer Arne Slot ervoor gekozen om Mats Wieffer en Gernot Trauner woensdagavond op de reservebank te houden tijdens de wedstrijd tegen Celtic. In plaats daarvan heeft hij de relatief onbekende Thomas Beelen een basisplaats gegeven.

Het besluit van Slot heeft de gemoederen flink beziggehouden. Waarom zou hij ervoor kiezen om twee ervaren spelers aan de kant te schuiven ten gunste van een nieuwkomer? De geruchtenmolen draait op volle toeren, maar Slot heeft eindelijk wat licht laten schijnen op zijn mysterieuze keuze.

Volgens de Feyenoord-trainer is het een strategische zet om de tegenstander te verrassen. Wieffer en Trauner hebben de afgelopen wedstrijden veel speeltijd gehad en Slot wilde een frisse wind laten waaien in het team. Hij gelooft dat Beelen, met zijn onvoorspelbare speelstijl en onbekendheid voor Celtic, een geheim wapen kan zijn.

Daarnaast heeft Slot ook aangegeven dat hij vertrouwen heeft in de kwaliteiten van Beelen. Hoewel hij nog niet veel speelminuten heeft gehad, heeft de jonge speler indruk gemaakt tijdens de trainingen. Slot ziet potentie in Beelen en wil hem de kans geven om zich te bewijzen op het grote podium.

Het is een gedurfde zet van Slot, maar het is duidelijk dat hij gelooft in zijn beslissing. De wedstrijd tegen Celtic zal uitwijzen of zijn strategie vruchten afwerpt. De fans zijn in ieder geval benieuwd naar wat Beelen kan laten zien en hopen op een positieve verrassing.