×
Home Livescore

"Kenneth Perez onthult schokkende transformatie van Feyenoord-ster Mats Wieffer: 'Het is alsof je een hele andere speler ziet voetballen!'"

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 13 augustus 2023 21:24 uur

Mysterie rondom Mats Wieffer: Wat is er aan de hand?

In een opmerkelijke wending van gebeurtenissen heeft Kenneth Perez zijn bezorgdheid geuit over de prestaties van Feyenoord-middenvelder Mats Wieffer. De ESPN-analist was teleurgesteld in Wieffer's optreden tijdens de wedstrijd tegen Fortuna Sittard (0-0) afgelopen zondag.

Na de wedstrijd was Wieffer de eerste om kritisch te zijn op zijn eigen spel. "Ik speel anders dan vorig jaar en daar moet ik nog aan wennen. Maar dat zijn geen excuses. Het loopt gewoon niet lekker, ik struikel over de bal en dat soort dingen", verklaarde hij. Perez deelt de mening van Wieffer en merkt op dat hij niet dezelfde speler is als vorig jaar. "Het is alsof je naar een compleet andere voetballer kijkt", aldus Perez bij Dit was het Weekend.

De Deense analist gaat verder: "Hij lijkt niet te weten wat hij moet doen. Alsof hij twintig kilo aardappelen op zijn rug draagt en niet vooruit te branden is. Dit is niet de Wieffer die we vorig jaar hebben gezien." Marciano Vink sluit zich aan bij Perez en benadrukt dat Wieffer duidelijk lijdt onder zijn nieuwe positie. Perez is echter van mening dat de Oranje-international in staat is om zijn huidige rol te vervullen. "Het kan toch niet zo zijn dat Wieffer alleen maar op deze positie kan spelen? Hij is een slimme en getalenteerde speler, hij moet zich dit eigen kunnen maken."

Het blijft een raadsel wat er precies aan de hand is met Mats Wieffer. Is het een kwestie van wennen aan een nieuwe speelstijl? Of zijn er andere factoren die zijn prestaties beïnvloeden? Het is duidelijk dat zowel Perez als Vink hopen dat Wieffer snel zijn oude vorm terugvindt en weer schittert op het voetbalveld.