×
Home Nieuws Livescore

Stam bezorgd over Ten Hag's positie bij Man United

Stam bezorgd over Ten Hag's positie bij Man United
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 13 december 2023 10:08 uur

Voormalig topvoetballer Jaap Stam uit zijn bezorgdheid over de precaire situatie van Erik ten Hag bij het illustere Manchester United. Niet alleen de teleurstellende prestaties, maar ook een reeks aan ongunstige omstandigheden lijken de positie van de coach te ondermijnen, aldus de doorgewinterde analist. Met name het rigoureus verbannen van spelers en journalisten bij de club lijkt volgens Stam geen verstandige zet te zijn.

In een verrassende wending van gebeurtenissen, heeft Jaap Stam, die zelf een indrukwekkende carrière als voetballer achter de rug heeft, zijn bezorgdheid geuit over de precaire positie van Erik ten Hag bij het roemruchte Manchester United. Terwijl de resultaten van het team al enige tijd te wensen overlaten, blijkt nu ook dat allerlei randzaken niet in het voordeel van de coach werken, zo beweert de doorgewinterde analist.

Het is vooral het controversiële beleid van het verbannen van spelers en journalisten bij de club dat bij Stam de alarmbellen doet rinkelen. Hij is van mening dat deze rigoureuze maatregelen niet bepaald handig zijn en eerder een averechts effect kunnen hebben. Het lijkt erop dat Ten Hag met deze aanpak niet alleen de spelersgroep, maar ook de media tegen zich in het harnas jaagt.

Stam, die bekend staat om zijn scherpe analyses en ongezouten mening, benadrukt dat het van cruciaal belang is om een goede verstandhouding te onderhouden met zowel de spelers als de journalisten. Het verbannen van deze belangrijke stakeholders kan volgens hem leiden tot een negatieve sfeer binnen de club en kan de druk op Ten Hag alleen maar vergroten.

Het is duidelijk dat Jaap Stam zich ernstige zorgen maakt over de positie van Erik ten Hag bij Manchester United. De resultaten zijn teleurstellend en de randzaken lijken niet in het voordeel van de coach te werken. Met name het verbannen van spelers en journalisten bij de club wordt door Stam als een onverstandige zet beschouwd. Het is nu aan Ten Hag om deze zorgen weg te nemen en het tij te keren voor de roemrijke club uit Manchester.