×
Home Nieuws Livescore

Sneijder: PSV beroofd van strafschop na armcontact Elneny

Sneijder: PSV beroofd van strafschop na armcontact Elneny
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 12 december 2023 20:24 uur

Voormalig voetbalster Wesley Sneijder heeft zijn ongezouten mening gegeven over de recente Champions League-wedstrijd tussen PSV en Arsenal. In een verrassende wending van gebeurtenissen, beweert Sneijder dat PSV een strafschop had moeten krijgen in de eerste helft van het duel. De situatie ontstond toen de Egyptische middenvelder Mohamed Elneny de bal ongelukkig op zijn arm kreeg, waardoor de jonge Belgische speler Yorbe Vertessen geen kans meer had om de bal te bereiken.

Deze controversiële uitspraak van de voormalige Oranje-recordinternational heeft de voetbalwereld in rep en roer gebracht. Sneijder, bekend om zijn technische vaardigheden en inzicht op het veld, kan niet begrijpen waarom de scheidsrechter niet besloot om een strafschop toe te kennen aan PSV. Hij benadrukt dat de bal duidelijk op de arm van Elneny belandde, wat volgens hem een duidelijke overtreding is.

Deze opmerkelijke visie van Sneijder heeft geleid tot een verhitte discussie onder voetbalfans en experts. Sommigen zijn het eens met zijn standpunt en beweren dat de scheidsrechter een grote fout heeft gemaakt door geen strafschop toe te kennen. Anderen zijn echter van mening dat de situatie te complex was om een duidelijke beslissing te nemen.

Wat de uitkomst ook moge zijn, één ding is zeker: Sneijder heeft wederom de aandacht op zich gevestigd met zijn uitgesproken mening. Of zijn woorden invloed zullen hebben op toekomstige beslissingen van scheidsrechters, valt nog te bezien. Maar één ding is zeker: de voetbalwereld zal nog lang napraten over deze spraakmakende uitspraak van de voormalige sterspeler.