×
Home Nieuws Livescore

Lens ontsnapt aan Sevilla na benauwde start: Danso's hoge terugspeelbal!

Lens ontsnapt aan Sevilla na benauwde start: Danso's hoge terugspeelbal!
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 12 december 2023 19:32 uur

In een zenuwslopende wedstrijd tegen Sevilla heeft RC Lens na een adembenemende zeven minuten spelen de dans weten te ontspringen. Het was verdediger Kevin Danso die het benauwd kreeg toen hij in zijn nek werd gehijgd door niet één, maar twee aanvallers. Met een vleugje paniek speelde hij de bal hoog terug op zijn eigen doelman, Brice Samba. Gelukkig voor Lens wist de Franse keeper de bal met zijn magische handen uit de lucht te plukken, wat resulteerde in een indirecte vrije trap voor de Spanjaarden.

Het stadion hield zijn adem in terwijl de spelers zich opmaakten voor deze cruciale vrije trap. De spanning was voelbaar in de lucht, terwijl de spelers van Sevilla zich klaarmaakten om hun kans te grijpen. Met een snelle blik op zijn verdediging en een vastberaden blik in zijn ogen, stond Samba klaar om zijn doel te verdedigen.

Het fluitsignaal klonk en de bal werd met een krachtige trap richting het doel geschoten. Maar Samba was niet van plan om zich zomaar gewonnen te geven. Met een spectaculaire sprong dook hij door de lucht, zijn handen uitgestrekt naar de bal. Het leek alsof de tijd even stil stond terwijl de bal richting het doel vloog.

En toen gebeurde het onmogelijke. Met een ongelooflijke reflex wist Samba de bal uit de lucht te grijpen, als een ware acrobaat in zijn eigen doelgebied. Het stadion barstte uit in gejuich terwijl de Lens-fans hun held toejuichten. Het was een moment van pure magie, waarin Samba zijn team behoedde voor een vroege achterstand.

De spelers van Sevilla konden hun ogen niet geloven. Ze waren beroofd van een zekere goal door de ongelooflijke redding van Samba. Maar Lens kon opgelucht ademhalen, wetende dat ze de schrik van de vroege tegengoal hadden overleefd.

Dit moment van heldendom zal nog lang in de herinnering blijven van de Lens-fans. Samba heeft bewezen dat hij een ware muur is in het doel, klaar om zijn team te beschermen tegen elke aanval. Met zijn spectaculaire redding heeft hij niet alleen zijn eigen naam gevestigd, maar ook die van RC Lens.