×
Home Nieuws Livescore

Getafe smacht naar Greenwood: Engelse rebel wordt Madrileens

Getafe smacht naar Greenwood: Engelse rebel wordt Madrileens
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 12 december 2023 17:16 uur

Spaanse club Getafe heeft grootse plannen voor de zomerse transferperiode. Na een succesvolle huurperiode van de controversiële voetballer Mason Greenwood, overweegt voorzitter Ángel Torres om hem definitief over te nemen van zijn huidige club Manchester United.

Greenwood, wiens naam de laatste tijd vaak in verband wordt gebracht met negatieve berichtgeving, heeft indruk gemaakt bij Getafe. Zijn explosieve spel en doelpunten hebben de aandacht getrokken van Torres, die vastbesloten is om de jonge Engelsman in Spanje te houden.

Hoewel er nog geen officiële gesprekken hebben plaatsgevonden tussen de clubs, is Torres vastberaden om Greenwood aan te trekken. Hij ziet in de talentvolle aanvaller een waardevolle toevoeging aan het team en gelooft dat hij zich verder kan ontwikkelen in de Spaanse competitie.

Manchester United zal naar verwachting niet meteen akkoord gaan met een definitieve transfer van Greenwood, gezien zijn potentieel en jeugdige leeftijd. Echter, Getafe is vastberaden om hun interesse kenbaar te maken en zal er alles aan doen om de Engelse club te overtuigen.

Het is nog onduidelijk hoe Greenwood zelf staat tegenover een mogelijke overgang naar Getafe. Hij heeft tot nu toe geen uitspraken gedaan over zijn toekomstplannen, maar het is duidelijk dat hij geniet van zijn tijd in Spanje.

De komende maanden zullen cruciaal zijn in de onderhandelingen tussen Getafe en Manchester United. Het is afwachten of de Spaanse club erin slaagt om Greenwood definitief aan te trekken en hem te behouden voor de Spaanse competitie.