×
Home Nieuws Livescore

Wim Kieft voorspelt einde Ten Hag bij Manchester United

Wim Kieft voorspelt einde Ten Hag bij Manchester United
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 12 december 2023 09:08 uur

Voormalig voetbalicoon Wim Kieft voorspelt een onverwachte wending in de voetbalwereld. Volgens zijn bronnen zou de Nederlandse manager Erik ten Hag wel eens in zwaar weer kunnen belanden bij het roemruchte Manchester United. De Mancunians, zoals de club liefkozend wordt genoemd, werden afgelopen weekend genadeloos verslagen in hun eigen stadion door AFC Bournemouth met een verpletterende 0-3. Deze vernederende nederlaag zou wel eens de druppel kunnen zijn die de emmer doet overlopen voor Ten Hag.

De geruchtenmolen draait op volle toeren en insiders beweren dat de positie van de Nederlandse coach aan een zijden draadje hangt. De teleurstellende prestaties van Manchester United hebben de clubleiding aan het denken gezet en er wordt gefluisterd dat er achter de schermen al gesprekken plaatsvinden over een mogelijke vervanging van Ten Hag.

Wim Kieft, altijd scherp in zijn analyses, heeft zijn licht laten schijnen op de situatie. Hij is ervan overtuigd dat de recente afgang van Manchester United de druppel kan zijn die de emmer doet overlopen voor Ten Hag. De oud-spits, die zelf de nodige successen heeft behaald in zijn carrière, ziet een sombere toekomst voor de Nederlandse manager.

Of deze voorspelling werkelijkheid zal worden, blijft voorlopig nog een mysterie. De tijd zal het leren of Ten Hag zijn positie kan behouden bij Manchester United of dat er een nieuwe wind gaat waaien in het rood-witte bolwerk. Voor nu blijft het afwachten en speculeren over de toekomst van de Nederlandse coach in de Engelse voetbalhoofdstad.