×
Home Nieuws Livescore

Manchester United zoekt uitweg voor Sancho bij Barcelona

Manchester United zoekt uitweg voor Sancho bij Barcelona
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 11 december 2023 14:32 uur

Manchester United heeft naar verluidt een verrassende strategie bedacht om Jadon Sancho van de hand te doen. De Engelse aanvaller staat hoog op het verlanglijstje van vele clubs, maar het lijkt erop dat de club van Erik ten Hag een onverwachte zet heeft gedaan door contact op te nemen met FC Barcelona.

De geruchtenmolen draait op volle toeren nu blijkt dat Manchester United actief op zoek is naar een oplossing voor Sancho. De club, die bekend staat om zijn ambitieuze transferbeleid, lijkt vastberaden om de Engelse aanvaller te verkopen en heeft daarbij FC Barcelona benaderd.

Deze onverwachte zet heeft de voetbalwereld in rep en roer gebracht. Het is algemeen bekend dat FC Barcelona momenteel te maken heeft met financiële problemen, waardoor het verkrijgen van spelers een uitdaging kan zijn. Desondanks lijkt Manchester United vastbesloten om Sancho aan de Catalaanse club te slijten.

Het is nog onduidelijk hoe FC Barcelona zal reageren op dit voorstel. De club staat bekend om zijn eigen jeugdopleiding en heeft in het verleden zelden grote bedragen uitgegeven aan spelers. Het is dan ook de vraag of ze bereid zijn om aan de eisen van Manchester United te voldoen.

De toekomst van Jadon Sancho blijft dus voorlopig onzeker. Zal hij zijn carrière voortzetten bij FC Barcelona, of zal Manchester United een andere club vinden die bereid is om aan hun eisen te voldoen? De komende weken zullen cruciaal zijn in het bepalen van het lot van deze getalenteerde Engelse aanvaller.