×
Home Nieuws Livescore

KAA Gent zoekt nieuwe doelman na blessure Paul Nardi

KAA Gent zoekt nieuwe doelman na blessure Paul Nardi
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 11 december 2023 12:16 uur

Het Belgische voetbalteam KAA Gent staat voor een uitdagende taak na de onfortuinlijke blessure van hun doelman Paul Nardi. Met de noodzaak om een nieuwe sluitpost te vinden, hebben ze hun oog laten vallen op een onverwachte kandidaat: de IJslandse doelman Hakon Valdimarsson. Echter, bronnen suggereren dat de Nederlandse doelman Maarten Paes ook serieus in overweging wordt genomen als potentiƫle optie.

Het gerucht verspreidde zich als een lopend vuurtje nadat het Belgische medium Het Nieuwsblad dit nieuws naar buiten bracht. Hoewel Valdimarsson wellicht niet de meest voor de hand liggende keuze lijkt, heeft zijn indrukwekkende prestaties in de IJslandse competitie de aandacht getrokken van de technische staf van KAA Gent. Met zijn katachtige reflexen en onverschrokkenheid tussen de palen, zou hij een waardevolle aanwinst kunnen zijn voor het team.

Aan de andere kant is daar Maarten Paes, een jonge Nederlandse doelman die momenteel speelt voor FC Utrecht. Zijn talent en potentieel hebben hem op de radar geplaatst van verschillende clubs, waaronder KAA Gent. Met zijn atletische vermogen en uitstekende positionering heeft Paes bewezen een betrouwbare sluitpost te zijn. Het is dan ook geen verrassing dat hij als een serieuze optie wordt beschouwd.

Terwijl de discussie over wie de nieuwe doelman van KAA Gent zal worden voortduurt, is het duidelijk dat de club vastbesloten is om een geschikte vervanger te vinden voor de geblesseerde Nardi. Of het nu de onbekende Valdimarsson of de veelbelovende Paes wordt, de tijd zal het leren. Voor nu blijft het Belgische voetbal in spanning afwachten wie de handschoenen zal aantrekken en het doel van KAA Gent zal verdedigen.