×
Home Nieuws Livescore

John de Jong, voormalig PSV-guru, versterkt Club Brugge

John de Jong, voormalig PSV-guru, versterkt Club Brugge
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 10 december 2023 16:16 uur

In een verrassende wending van gebeurtenissen heeft Het Laatste Nieuws onthuld dat Club Brugge een nieuwe technisch directeur heeft aangesteld: John de Jong. Deze benoeming markeert een belangrijke stap vooruit voor de club, aangezien De Jong eerder zijn stempel heeft gedrukt als de technische man van PSV. Met zijn uitgebreide ervaring en expertise zal hij nu de rol van 'CEO Sports' op zich nemen in het Belgische voetballandschap.

De aanstelling van De Jong heeft de voetbalwereld op zijn kop gezet, aangezien velen niet hadden verwacht dat hij de overstap zou maken naar Club Brugge. Zijn indrukwekkende staat van dienst bij PSV heeft echter het vertrouwen gewekt van de Brugse clubleiding, die gelooft dat hij de juiste persoon is om de technische koers van de club te bepalen.

Als technisch directeur zal De Jong verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en implementeren van een strategie die de sportieve prestaties van Club Brugge naar nieuwe hoogten zal tillen. Met zijn scherpe inzicht en oog voor talent zal hij ongetwijfeld een belangrijke rol spelen bij het aantrekken van nieuwe spelers en het vormgeven van het team.

De Jong zelf is verheugd met zijn nieuwe uitdaging en kijkt ernaar uit om zijn stempel te drukken op het Belgische voetbal. Hij gelooft sterk in de potentie van Club Brugge en is vastbesloten om samen met het team successen te behalen. Zijn benoeming als 'CEO Sports' is een erkenning van zijn talent en toewijding aan het vak.

Met de komst van De Jong als technisch directeur is Club Brugge klaar om een nieuwe fase in te gaan. De fans kunnen rekenen op een frisse wind en een vernieuwde focus op sportieve prestaties. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor de club, en het is aan De Jong om deze visie te verwezenlijken en Club Brugge naar de top van het Belgische voetbal te leiden.