×
Home Nieuws Livescore

Celtic struikelt voor CL-duel met Feyenoord bij Kilmarnock

Celtic struikelt voor CL-duel met Feyenoord bij Kilmarnock
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 10 december 2023 15:48 uur

Celtic's voorbereiding op het aankomende Champions League-duel met Feyenoord verliep zondag allesbehalve vlekkeloos. De Schotse titelhouder werd in het laatste kwartier van de wedstrijd tegen Kilmarnock FC geconfronteerd met een teleurstellende nederlaag.

In een enerverend duel, dat bol stond van de spanning, slaagde Celtic er niet in om de overwinning veilig te stellen. Ondanks hun inzet en vastberadenheid, werden ze uiteindelijk overrompeld door de vastberadenheid van Kilmarnock FC.

De Schotse kampioen zal ongetwijfeld balen van deze tegenslag, aangezien het een negatieve invloed kan hebben op hun zelfvertrouwen voor het aankomende treffen met Feyenoord. Het is nu aan Celtic om de juiste lessen te trekken uit deze nederlaag en zich te herpakken voor de belangrijke Champions League-wedstrijd.

Met nog enkele dagen te gaan tot het duel met Feyenoord, zal Celtic ongetwijfeld hard werken om hun fouten recht te zetten en hun ware kracht te tonen. De supporters hopen op een spectaculaire comeback van hun geliefde team, waarbij ze de nederlaag tegen Kilmarnock FC snel achter zich kunnen laten.

Het belooft een spannende strijd te worden tussen Celtic en Feyenoord, waarbij beide teams vastberaden zullen zijn om de overwinning binnen te slepen. Het is aan Celtic om te bewijzen dat ze in staat zijn om tegenslagen te overwinnen en hun ware potentieel te tonen op het Europese podium.