×
Home Nieuws Livescore

Man United's Ten Hag eyes RB Leipzig's Openda as new striker

Man United's Ten Hag eyes RB Leipzig's Openda as new striker
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 10 december 2023 14:32 uur

Na de teleurstellende nederlaag van het rood-witte Manchester United tegen het verrassende Bournemouth, lijkt het erop dat de doorgewinterde strateeg Erik ten Hag zijn oog heeft laten vallen op de transfermarkt. Met een onverzadigbare honger naar succes, is de Engelse grootmacht op zoek naar een nieuwe aanvalsleider die het net als geen ander kan laten bollen.

De geruchtenmolen draait op volle toeren en fluistert dat de club geïnteresseerd is in de talentvolle Lois Openda, afkomstig van het Duitse RB Leipzig. Deze Belgische goalgetter heeft in het verleden zijn kunsten vertoond bij het Nederlandse Vitesse, waar hij menig verdediging de stuipen op het lijf joeg.

Met zijn bliksemsnelle acties en dodelijke precisie voor het doel, zou Openda weleens de ontbrekende schakel kunnen zijn in het offensieve arsenaal van Manchester United. De supporters kunnen hun hart al voelen bonzen bij de gedachte aan zijn explosieve spel en onvoorspelbare bewegingen.

Het is echter nog afwachten of de onderhandelingen tussen de clubs vruchten zullen afwerpen. De transfermarkt is immers een jungle waarin de concurrentie moordend is. Maar als er één manager is die weet hoe hij zijn troepen moet leiden naar de overwinning, dan is het wel de gedreven Erik ten Hag.

De fans van Manchester United houden hun adem in en hopen op een succesvolle deal die hun club naar nieuwe hoogten zal stuwen. De komst van Lois Openda zou weleens het begin kunnen zijn van een nieuw tijdperk vol triomfen en glorie op Old Trafford.