×
Home Nieuws Livescore

"Voormalig trainer Aad de Mos in extase over PSV-juweel Isaac Babadi: 'Buitencategorie speler!' Ontdek hier waarom De Mos zo'n fan is!"

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 13 augustus 2023 15:48 uur

Aad de Mos is in extase over het talent van Isaac Babadi bij PSV. De voormalige coach beschouwt de aanvallende middenvelder als een speler van buitengewone klasse.

Tijdens het programma Goedemorgen Eredivisie op ESPN werd een fragment getoond waarin De Mos al twee jaar geleden zijn bewondering voor Babadi uitsprak. "Babadi blijft indruk maken. Hij behoort tot de absolute top", verklaarde hij nu, twee jaar later. "Hij heeft het geluk gehad om onder goede trainers te werken. Stijn Schaars, zijn jeugdcoach, zit nu naast Peter Bosz op de bank. Dat is ook een groot voordeel. Schaars kent hem door en door."

"Isaac heeft zijn talent laten zien in De Kuip en tegen Sturm Graz", vervolgde De Mos zijn lofzang over Babadi. "Alles lijkt hem zo natuurlijk af te gaan. Het draaien, het overzicht... Het gaat allemaal vanzelf. Met de juiste begeleiding kan hij de top bereiken."

Babadi kreeg opnieuw het vertrouwen van trainer Peter Bosz in de wedstrijd tegen FC Utrecht (2-0). Halverwege werd hij vervangen door Ismael Saibari.