×
Home Nieuws Livescore

"Real Madrid's Éder Militão out for majority of season with devastating knee injury - Another blow for the reigning champions!"

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 13 augustus 2023 15:36 uur

Real Madrid moet het grootste deel van het seizoen zonder Éder Militão stellen. De Braziliaanse centrale verdediger raakte geblesseerd tijdens de eerste speelronde van La Liga en liep een ernstige knieblessure op.

Op zaterdagavond begon Real het seizoen met een uitwedstrijd tegen Athletic Bilbao (0-2). Kort na rust verliet Militão huilend het veld. Er werd gevreesd voor een ernstige blessure en die vrees werd op zondag werkelijkheid. Militão heeft zijn voorste kruisband in zijn linkerknie gescheurd. De verdediger zal op korte termijn geopereerd worden en daarna een lange revalidatieperiode moeten ondergaan.

Na de blessure van Thibaut Courtois, die een soortgelijke blessure opliep, is dit de tweede tegenslag binnen korte tijd voor Real Madrid. De Koninklijke heeft al gereageerd op de afwezigheid van Courtois door Kepa Arrizabalaga van Chelsea te huren. Het is te verwachten dat de Madrilenen de komende weken op zoek zullen gaan naar een nieuwe centrale verdediger.