×
Home Nieuws Livescore

Keane's kritiek: Onana's overstap naar Man United valt tegen

Keane's kritiek: Onana's overstap naar Man United valt tegen
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 8 december 2023 11:08 uur

Voormalig Manchester United-legende Roy Keane heeft zijn ongezouten mening gegeven over de prestaties van André Onana in dit Premier League-seizoen. De eens zo geprezen doelman, die afgelopen zomer de overstap maakte van Ajax naar Manchester United, heeft tot dusver de verwachtingen niet weten waar te maken.

Keane, bekend om zijn scherpe tong en onverbloemde kritiek, heeft Onana bestempeld als de grootste teleurstelling van het seizoen. De doelman, die gehoopt werd een onuitwisbare indruk achter te laten bij zijn nieuwe club, lijkt echter moeite te hebben om zijn stempel te drukken op het spel van Manchester United.

Met zijn ongeëvenaarde ervaring en kennis van het spel, is Keane niet bang om zijn mening te delen. Hij benadrukt dat Onana nog veel werk te verzetten heeft om zijn potentieel volledig te benutten. De voormalig Ajax-doelman zal moeten bewijzen dat hij de druk van het spelen voor een topclub aankan en zijn plaats in het team kan rechtvaardigen.

Hoewel het seizoen nog niet ten einde is, is het duidelijk dat Onana nog niet heeft kunnen overtuigen. Keane hoopt dat de doelman zijn vorm snel zal vinden en zijn talent zal laten zien, maar tot dusver is hij teleurgesteld in de prestaties van de Kameroense international.

Het is nu aan Onana om te bewijzen dat hij de kritiek kan weerleggen en zijn plaats in het team kan veroveren. Met de steun van zijn teamgenoten en de juiste mindset kan hij wellicht alsnog uitgroeien tot een onmisbare schakel in het succes van Manchester United. Maar voorlopig blijft Onana de grootste teleurstelling van dit Premier League-seizoen volgens Keane.