×
Home Livescore

Been: Feyenoord's baltempo en techniek matig, zegt ESPN-analist

Been: Feyenoord's baltempo en techniek matig, zegt ESPN-analist
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 7 december 2023 22:48 uur

Voormalig voetbaltrainer Mario Been heeft onlangs zijn ongezouten mening gegeven over de huidige staat van Feyenoord. Tijdens een interview met een sportzender, waarbij hij als analist fungeerde tijdens de rust van de thuiswedstrijd tegen FC Volendam, liet Been weten dat hij zich ernstig zorgen maakt over het trage baltempo van de Rotterdamse club. Volgens hem laat de technische vaardigheid van de spelers in de kleine ruimtes veel te wensen over, wat resulteert in een teleurstellend niveau van spel.

Been, bekend om zijn directe en eerlijke commentaar, aarzelde niet om zijn ontevredenheid te uiten. Hij beschreef de prestaties van Feyenoord als "echt heel matig", waarmee hij duidelijk maakte dat er dringend verbetering nodig is. De voormalige trainer, die zelf een succesvolle carrière heeft gehad in het Nederlandse voetbal, weet als geen ander hoe belangrijk het is om een hoog baltempo te hanteren en technisch bekwaam te zijn in de kleine ruimtes.

Hoewel Been geen actieve rol meer heeft binnen de club, blijft zijn kritiek niet onopgemerkt. Zijn opmerkingen hebben de aandacht getrokken van zowel fans als experts, die nu gespannen afwachten hoe Feyenoord zal reageren op deze kritische woorden. Het is duidelijk dat er werk aan de winkel is voor de spelers en de technische staf om het baltempo te verhogen en de techniek in de kleine ruimtes te verbeteren.

Deze uitspraken van Mario Been benadrukken de uitdagingen waar Feyenoord momenteel voor staat. Het is aan de club om deze kritiek ter harte te nemen en te streven naar een hoger niveau van spel. Alleen dan kunnen ze de verwachtingen van hun fans waarmaken en hun positie in het Nederlandse voetbal versterken.