×
Home Nieuws Livescore

"Sevilla wil Oussama Idrissi nog een seizoen bij Feyenoord houden - Financiële problemen zorgen voor unieke kans!"

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 13 augustus 2023 11:00 uur

Oussama Idrissi lijkt steeds dichter bij een langer verblijf bij Feyenoord te komen. Het Spaanse Sevilla heeft al gesprekken gevoerd met de Rotterdammers en ziet het wel zitten om de getalenteerde vleugelspeler nog een seizoen in De Kuip te laten schitteren.

Volgens het fanmedium 1908.nl vonden de gesprekken tussen Feyenoord en Sevilla vorige week plaats in Rotterdam. Sevilla verkeert in financieel zwaar weer en staat open voor een nieuwe verhuur van Idrissi. Feyenoord heeft interesse in de speler, maar wil alleen praten over een huurovereenkomst. Idrissi heeft nog een contract bij Sevilla tot 2025.

Het afgelopen seizoen werd Idrissi al gehuurd van Sevilla en hij groeide uit tot een belangrijke speler in het team van Arne Slot. In 38 wedstrijden wist de vleugelspeler zeven keer te scoren en acht assists te geven. Hoewel Idrissi een lucratief aanbod uit Saudi-Arabië heeft ontvangen, geeft hij de voorkeur aan Nederland. Feyenoord heeft zelfs al gezorgd voor huisvesting voor de speler.

Het lijkt er dus op dat de kans steeds groter wordt dat Idrissi komend seizoen weer in het Feyenoord-shirt te bewonderen zal zijn. De gesprekken tussen de clubs zijn veelbelovend en het zou een geweldige aanwinst zijn voor Feyenoord om deze talentvolle vleugelspeler nog een seizoen aan boord te hebben.