×
Home Nieuws Livescore

Van 't Schip houdt vast aan Avila tegen RKC

Van 't Schip houdt vast aan Avila tegen RKC
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 6 december 2023 20:08 uur

In een verrassende wending lijkt Ajax-coach Jan van 't Schip vastberaden om Gaston Avila niet snel te vervangen tijdens de resterende wedstrijd tegen RKC Waalwijk. De trainer is ervan overtuigd dat de Argentijnse speler een enorme toegevoegde waarde heeft, ondanks het feit dat hij nog geen enkele minuut onder zijn leiding heeft gespeeld.

Van 't Schip, bekend om zijn gedurfde tactieken en onconventionele keuzes, heeft besloten om Avila een kans te geven om zijn talent te tonen op het veld. Hoewel de meeste trainers geneigd zouden zijn om een speler eerst te laten wennen aan het team en de speelstijl, lijkt Van 't Schip vastbesloten om Avila meteen in het diepe te gooien.

De keuze van de coach heeft de nodige wenkbrauwen doen fronsen bij zowel de fans als de media. Velen vragen zich af of Avila wel klaar is voor deze uitdaging, gezien zijn gebrek aan speeltijd onder Van 't Schip. Echter, de trainer lijkt overtuigd te zijn van de kwaliteiten van de Argentijn en gelooft dat hij een cruciale rol kan spelen in de resterende wedstrijd.

Avila zelf is uiteraard verheugd met het vertrouwen dat de coach in hem stelt. Hij heeft hard getraind om zichzelf te bewijzen en is vastberaden om zijn kans te grijpen. Hoewel hij nog geen minuten heeft gemaakt onder Van 't Schip, is hij ervan overtuigd dat hij zijn kwaliteiten kan laten zien en een positieve impact kan hebben op het spel van Ajax.

De wedstrijd tegen RKC Waalwijk belooft dus een interessante te worden, met Avila als een onverwachte troef in het team van Ajax. Het is afwachten hoe de Argentijnse nieuwkomer zich zal manifesteren en of hij inderdaad de meerwaarde zal blijken te zijn waar Van 't Schip op hoopt. De spanning stijgt en de verwachtingen zijn hooggespannen.