×
Home Nieuws Livescore

Ajax verrast trouwe fans met cadeaus tijdens uitwedstrijd tegen RKC

Ajax verrast trouwe fans met cadeaus tijdens uitwedstrijd tegen RKC
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 6 december 2023 19:56 uur

Ajax verrast trouwe supporters met unieke ervaring in Waalwijk

In een opmerkelijke zet heeft Ajax zijn fans die de reis naar Waalwijk hebben gemaakt voor het restant van de wedstrijd tegen RKC, aangenaam verrast. De Amsterdamse club heeft hen namelijk verwend met een speciaal cadeau. Als blijk van waardering ontvingen de supporters een exclusieve sjaal, die speciaal voor deze gelegenheid is ontworpen.

Maar daar bleef het niet bij. Ajax besloot ook een deel van de reiskosten voor zijn rekening te nemen, als een gebaar van dankbaarheid voor de onvoorwaardelijke steun van de fans. Hierdoor konden de supporters zonder financiële zorgen genieten van de wedstrijd en de sfeer in het stadion.

Om de feestelijke sfeer compleet te maken, trakteerde de club de fans ook nog eens op een gratis drankje. Dit gebaar zorgde voor een extra dosis enthousiasme onder de supporters, die zich nog meer verbonden voelden met hun geliefde club.

Deze unieke ervaring toont eens te meer de betrokkenheid van Ajax bij zijn fans en de waardering die de club heeft voor hun onvoorwaardelijke steun. Het is een gebaar dat de supporters zeker zullen koesteren en dat hen nog meer zal motiveren om hun club te blijven steunen, waar ze ook spelen.