×
Home Nieuws Livescore

Slavia Praag-spits Van Buren ziet Ihattaren als gouden greep

Slavia Praag-spits Van Buren ziet Ihattaren als gouden greep
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 6 december 2023 17:08 uur

Slavia Praag-voetballer Mick van Buren is laaiend enthousiast over de mogelijkheid om Mohamed Ihattaren aan zijn team toe te voegen. De ervaren 31-jarige Nederlander heeft onlangs een kort gesprek gehad met zijn nieuwe teamgenoot en hoopt dat Ihattaren de waarde van deze kans inziet.

Van Buren, bekend om zijn scherpe blik en strategisch inzicht, ziet in Ihattaren een waardevolle aanwinst voor Slavia Praag. Met zijn ongeëvenaarde talent en technische vaardigheden, zou Ihattaren een belangrijke rol kunnen spelen in het succes van de club.

Het gesprek tussen Van Buren en Ihattaren was kort maar veelbelovend. Van Buren, die bekend staat om zijn vermogen om anderen te inspireren, heeft er vertrouwen in dat hij Ihattaren heeft weten te overtuigen van de mogelijkheden die Slavia Praag te bieden heeft.

Nu is het afwachten of het kwartje bij Ihattaren is gevallen. Van Buren hoopt dat de jonge voetballer de waarde van deze buitenkans inziet en de uitdaging aangaat om zijn talent verder te ontwikkelen bij Slavia Praag.

De komst van Ihattaren zou een enorme boost betekenen voor het team. Met zijn creativiteit en onvoorspelbaarheid zou hij een geduchte tegenstander zijn voor elke verdediging. Van Buren kan niet wachten om samen met Ihattaren op het veld te staan en te laten zien wat ze samen kunnen bereiken.

Het is duidelijk dat Van Buren gelooft in de potentie van Ihattaren en de toegevoegde waarde die hij kan bieden aan Slavia Praag. Nu is het aan Ihattaren om te beslissen of hij deze buitenkans wil grijpen en zijn carrière naar nieuwe hoogten wil brengen bij deze ambitieuze club.