×
Home Nieuws Livescore

NEC-spits Bas Dost krijgt alle tijd voor gezondheid en toekomst

NEC-spits Bas Dost krijgt alle tijd voor gezondheid en toekomst
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 6 december 2023 11:48 uur

NEC-spits Bas Dost bevindt zich momenteel in een fase van intensief herstel en zijn club heeft besloten om hem alle benodigde tijd te geven. De 34-jarige aanvaller werd tijdens de laatste minuten van de wedstrijd tussen AZ en NEC onverwachts onwel als gevolg van een ontsteking aan zijn hartspier. In een exclusief interview met De Telegraaf, onthult technisch directeur Carlos Aalbers dat Bas nu zelf de controle heeft over zijn gezondheid en toekomst.

De situatie rondom Bas Dost is een bron van bezorgdheid voor zowel de club als de fans. Het is duidelijk dat zijn herstelproces prioriteit heeft boven alles. NEC heeft daarom besloten om Bas de ruimte te geven die hij nodig heeft om volledig te herstellen en terug te keren naar zijn gebruikelijke topvorm.

Carlos Aalbers benadrukt dat Bas Dost zelf de regie heeft over zijn gezondheid en toekomst. De club zal er alles aan doen om hem te ondersteunen en te begeleiden tijdens dit moeilijke proces. Het is een kwestie van geduld en zorgvuldigheid, waarbij de medische staf van NEC nauwlettend toezicht houdt op zijn herstel.

Hoewel het nog te vroeg is om een exacte prognose te geven over wanneer Bas Dost weer op het veld zal staan, is het duidelijk dat zijn gezondheid de hoogste prioriteit heeft. De club zal geen enkel risico nemen en zal ervoor zorgen dat hij pas terugkeert wanneer hij volledig hersteld is en er geen enkel gevaar meer bestaat.

De fans van NEC tonen hun onvoorwaardelijke steun aan Bas Dost en wensen hem een spoedig herstel toe. De spits heeft in het verleden bewezen een waardevolle aanwinst te zijn voor het team en iedereen kijkt uit naar zijn terugkeer op het veld. Tot die tijd zal NEC er alles aan doen om hem te ondersteunen en te zorgen voor een optimale revalidatie.

Het is een uitdagende periode voor Bas Dost, maar met de steun van zijn club, fans en medische staf zal hij ongetwijfeld sterker terugkeren. Zijn gezondheid staat voorop en NEC zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat hij weer op het veld staat, beter dan ooit tevoren.